Ons Team

Wij zijn een team!

Bij ZPVL werken we nu al 11 jaar samen om te zorgen dat wij mensen een zonnestroomsysteem kunnen geven met vertrouwen. Wij zitten al geruime tijd in het vak en hebben in de tussentijd onze monteurs ook opgeleid om te zorgen dat jij geen lasten ervaart van je zonnepanelen!

2000+

Klanten geholpen

15.000+

Panelen gelegd

13+

Jaar in het vak

20

Officiële certificeringen

Over Bob

ZPVL is in 2011 begonnen als een passieprojectje van onze eigen zonnepanelengoeroe Bob Meulendijk. Als ultieme twijfelaar zag hij dat de gemiddelde Nederlander onnodig veel geld betaalde aan overheden en energiemaatschappijen.

Bob heeft vanaf dag 1 als doel gehad om te zorgen dat jij niet teveel gaat betalen aan overkoepelende instanties. Zij het door de aanleg van bijvoorbeeld zonnepanelen of accu’s, of door mee te denken aan systemen waardoor je met jouw zonnepanelen niet meer hoeft terug te leveren aan het stroomnet.

Wie zijn wij?

Wij zijn het team achter ZPVL. Samen proberen wij altijd te zorgen dat jij de beste oplossing krijgt. Dit is natuurlijk voor iedereen anders en daarom hebben wij ons als team gespecialiseerd in verschillende richtingen. Als je naar ons belt krijg je te maken met mensen die er alles aan doen om jou zo goed mogelijk te helpen.