Airco’s

Airco’s als besparende oplossing

Wij bij ZPVL voorzien klanten al jarenlang van hoogwaardige airco-installaties. Een airco zorgt voor koeling en comfort, verbeterde luchtkwaliteit en zorgt voor optimalere vochtregulatie.

In combinatie met zonnepanelen zijn airco’s optimaal in de overgang van gas naar elektriciteit. Zo kunt u met onze airco’s niet alleen besparen op de elektriciteitsrekening, maar ook op de gasrekening!

Met een airco-installatie van Daikin zit je nooit verkeerd. Dit merk staat voor kwaliteit. De airco’s zijn fluisterstil en hebben een levensduur van 10+ jaar.

Wil jij een installatie waarmee je de temperatuur van je huis optimaal kan bepalen, zonder dat je er ooit geluidsoverlast van hebt? Dan is een airco van Daikin ideaal voor jou!

Haier levert hoogwaardige producten voor de prijsbewuste klant. De airco’s hebben een levensduur van 5 jaar en maken niet veel geluid.

Haier maakt een airco-installatie bereikbaar voor iedereen, ongeacht uw prijsklasse.

Mitsubishi Heavy Industries is een gerenommeerde naam in het vak. Ze staan voor producten van hoge kwaliteit en een bekend merk.

Een airco van Mitsubishi staat voor vertrouwen.

Zowel airco’s als warmtepompen vervullen ongeveer dezelfde behoefte bij u als klant; ze kunnen zowel het huis verkoelen in de zomer, als het huis verwarmen in de winter.

Airco’s zijn een stuk beter leverbaar

Airco’s zijn niet alleen een stuk beter leverbaar, je huis hoeft ook niet zo goed geïsoleerd te zijn als bij warmtepompen. Daarnaast zijn ze ook nog eens een stuk stiller, waardoor zowel jij als je buren veel minder overlast ervaren.

Een airco werkt net als een warmtepomp op stroom. En in combinatie met zonnepanelen is een airco dan ook een zuinige oplossing om een woning warm te krijgen. (Voordeel voor luchtvochtigheid reguleren is alleen bij koelen. Bij verwarmen is de lucht droog net als een radiator). In combinatie met zonnepanelen is een airco gebruiken in de zomer prima. Je gebruikt de teveel opgewekte duurzame energie direct. Dus geen terug-levering voor mogelijk een laag tarief, of zelfs negatief tarief.

Benieuwd wat een airco voor uw gasrekening kan betekenen?

Neem gerust contact met ons op! Het is geheel vrijblijvend en wij kijken graag met u mee!

Naar contactformulier