Zonnepanelen

Wek je eigen energie op

Zonnepanelen zijn nog steeds voordelig. Ze drukken de energierekening sterk omlaag en zorgen dat jij minder afhankelijk hoeft te zijn van externe partijen voor je energiegebruik. Tevens is terugleveren verleden tijd dankzij Enphase.

Leveranciers van kwaliteit

ZPVL wilt alleen zonnepanelen leveren van hoogwaardige leveranciers. Zo garanderen wij een paneel waar u trots op mag zijn!

Wij leveren zonnepanelen van het Duitse SonnenstromFabrik en het Chinese Aiko Solar. Deze 2 merken staan erom bekend dat ze zonnepanelen leveren die lang meegaan en goed samenwerken met micro-omvormers.

Alleen Glas/Glas panelen

Wij leveren alleen maar panelen met een glazen achterwand, en niet zonder reden

Panelen met een achterlaag van folie zijn veel gevoeliger voor de temperatuur die ontstaat door de opwekking van zonne-energie. Hierdoor verliest u vanaf het moment dat uw panelen op uw dak liggen al rendement

Panelen met een glas/glas basis gaan niet alleen langer mee, ze wekken ook meer stroom op!

Garantie en service

Bij al onze installaties bieden wij u een totale installatiegarantie van 2 jaar!

Hiernaast staat er op al onze panelen een fabrieksgarantie van minimaal 25 jaar. Oftewel, wij garanderen u minimaal 25 jaar plezier van uw zonnepanelen.

Wij monitoren uw panelen voor u, dit betekent dat als er een storing is in uw systeem wij u direct op de hoogte stellen.

  • 455Wp
  • Glas/Glas panelen
  • Altijd 25 jaar fabrieksgarantie
  • 30 jaar lineaire vermogensgarantie
  • 325Wp/350Wp/400Wp
  • Glas/Glas panelen
  • Altijd 30 jaar fabrieksgarantie
  • 30 jaar lineaire vermogensgarantie
  • Meerdere maten, voor ieder dak wat wils
  • Duitse kwaliteit

Beheer je systeem met Enphase

Bij ons heeft elk zonnepaneel een eigen Micro omvormer. Dit geeft uw gehele installatie een betere opbrengst en maakt hem minder gevoelig voor schaduw en andere factoren. Ook zorgt dit ervoor dat u altijd nog uw installatie kan gaan uitbreiden, mocht u merken dat u toch niet genoeg stroom opwekt.

Een Enphase micro-omvormer is cruciaal. Via het systeem van Enphase kunnen wij uw zonnepanelen koppelen aan al onze producten. Met deze koppeling zorgen wij ervoor dat u nóg meer kan besparen.

Veiligheid en Enphase micro-omvormers

ZPVL is als geen ander bekend met de veiligheids overwegingen waarmee u te maken krijgt bij een PV-installatie. Als lid van Techniek Nederland en InstallQ zijn wij constant bezig met innovatie en veiligheid.

Doordat er per paneel een Enphase IQ omvormer geplaatst wordt zijn er geen kabels met hoge spanning aanwezig. Onder het paneel wordt de gelijkstroom namelijk direct omgezet in wisselstroom. Ook beschikt het Enphase systeem over een ‘Rapid Shutdown’ functie wat in het geval van nood, brand, defecten of kabelbreuken direct het gehele systeem uitschakelt.

Uw interesse kunnen opwekken?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op! Wij kijken graag naar wat uw mogelijkheden zijn voor een zonnestroominstallatie!

Mail of bel ons