Slimme Laadpalen

Verspil nooit meer stroom met een slimme laadpaal

Wij adviseren u ten allen tijden om zoveel mogelijk van uw eigen opgewekte stroom zélf te gebruiken. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken over salderingsregelingen of terugleverboetes en kunt u met een gerust hart genieten van uw investering. Of u nu een plugin hybrid of volledig elektrische auto hebt; een laadpaal is in combinatie met zonnepanelen een goede keuze. Niet alleen kan je thuis wanneer je wil je auto opladen, het is ook nog eens een stuk goedkoper.

Teltonika is ideaal om de auto mee op te laden. Deze laadpalen worden geproduceerd in Europa en zijn van hoge kwaliteit. Ze hebben een erg duidelijke app en bieden 3 jaar garantie.

Ook kun je de cover van je laadpaal zelf aanpassen, voor ieder huis wat wils!

Een laadpaal van Wallbox spreekt voor zich. Het werkt perfect en is ideaal voor de klant die alle cijfertjes in kaart wilt kunnen brengen.

Een Wallbox is perfect voor het thuis opladen van je zakelijke auto

Wat onze laadpalen nou slim maakt is dat ze kijken naar hoeveel stroom je opwekt met je zonnepanelen. Gebaseerd hierop bepalen systemen wanneer ze het beste je auto kunnen gaan opladen. Zo zorgen zij dat je zo min mogelijk stroom hoeft te gebruiken van het energienet, terwijl je op andere momenten aan het terugleveren zou zijn.

Dit betekent voor jou dat niet alleen je energierekening daalt door minder stroomverbruik, je betaalt ook nog eens een stuk minder terugleverboetes aan energiemaatschappijen!

Meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen

Heb jij interesse in een van onze producten of zijn er nog wat onbeantwoorde vragen? Neem gelijk contact met ons op! Wij kijken graag samen met je om te kijken hoe we van jouw huis een duurzaam thuiskomen kunnen maken!

Neem nu contact op